HOME       OVER MEZELF       SERVICES       UW VOORDELEN       REFERENTIES       CONTACT       l        info@adminathome.be - T 0477/46.01.04 - 09/335.01.43

 VOLG ONS OP:

OVER MEZELF

In 2004 startte ik Administration@Home als extern secretariaat met als voornaamste doel het bijstaan van zelfstandigen, zaakvoerders en bedrijven bij hun administratie.

Door mijn opleiding boekhouden en door jarenlange ervaring in verschillende boekhoudkantoren als deels secretaresse, deels boekhouder help ik zelfstandigen en sta ik zaakvoerders bij in hun administratie, facturatie, debiteurenopvolging, personeelsadministratie, verzorgen van de correspondentie, typwerk en klassement en veel meer.

Vele zelfstandigen vinden het opvolgen van hun administratie heel tijdrovend en vinden er weinig of zelfs geen tijd voor. Hiervoor personeel in dienst nemen is niet alleen een dure aangelegenheid maar ook een kwestie van werk genoeg te hebben om iemand full- of zelfs maar part-time aan het werk te kunnen zetten.

Voor deze taken biedt Administration@Home een perfecte oplossing. We zoeken voor u én samen met u naar een oplossing op maat. U beslist zelf over de frequentie van de afspraken. En zelfs voor een éénmalig project kunnen wij u helpen.

 

HOME       OVER MEZELF       SERVICES       UW VOORDELEN       REFERENTIES       CONTACT

  info@adminathome.be - T 0477 460 104 - 09 335 01 43       l      VOLG ONS OP: